Лучић предводио тучу

Ко је купио карту за меч НХЛ лиге у којем су се састали прошлогодишњи финалисти Бостон и Ванкувер није се покајао. Осим сјајног хокеја публика је видела и масовну тучу на леду у којој је учествовало пет хокејаша канадског тима и четворица играча Бруинса, предвођени Миланом Лучићем.

Иначе 23-годишњи Милан Лучић који игра за Бостон је канадски репрезентативац српског порекла, а један је од миљеника публике због чињенице да не бежи од туче на леду.

Уз сјајне боксерске способности Лучић је и изванредан играч, тако да није ни чудо што је један од миљеника навијача.

На жалост, Лучића чека и жестока казна зато што је у тучу улетео са клупе за резервне играче, што је посебно кажњиво, а са меча је искључен без права замене.

Треба поменути да нерашчишћени рачуни Бостона и Ванкувера трају од прошле сезоне када су ове две екипе играле у финалу.

Бруинси су после седам мечева, у сред Ванкувера успели да се домогну трофеја Стенли купа, а канадски град у наредних неколико часова личио је на бојно поље због нереда навијача.

Још занимљивија је чињеница да је тада у хали у Ванкуверу од домаћих навијача једини аплауз добио управо Милан Лучић који је рођен у том граду.

Милан Лучић је трофеј Стенли купа имао на располагању један дан који је искористио тако што је трофеј однео у српску православну цркву у Ванкуверу где су припадници српске заједнице могли да се сликају са пехаром.

Кога занима Вакувер је добио меч против Бсотона са 4:3.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара