Читај ми!

Подршка злата вредна

Олимпијски комитет Србије и Војвођанска банка промовисали су Виса олимпијску картицу за подршку нашим спортистима на Олимпијским играма у Лондону 2012. Владе Дивац истакао да је коришћење картице "једноставан начин подршке Олимпијском тиму Србије".

Коришћењем Виса олимпијске картице Војвођанске банке, сваки клијент постаће активни учесник и пружити пуну подршку нашем олимпијском тиму у Лондону 2102. - истакао је на представљају Виза олимпијске картице у филијали Војвођанске банке на Новом Београду предсседник Олимпијског комитета Србије Владе Дивац.

Од сваког плаћања Виса олимпијском картицом Војвођанске банке, део средстава донираће се Олимпијском комитету Србије, без додатних трошкова за клијенте.

Присутвовали су и Мартинос Ватхис, председник ИО Војвођанске банке, Жарко Паспаљ, прослављени коршаркаш и потпредседник ОКС и олимпијци стрелац Ивана Максимовић и весалачи Иван Поповић и Никола Стојић као и други руководиоци Војвођанске банке.

Паспаљу је уручена и Виса олимпијска картица Војвођанске банке, у знак захвалности за учешће у споту којим се промовише ова акција.

"Војвођанска банка, као званична банка Олимпијског комитета Србије повукла је прави потез и осмислила још један начин како да додатно подржи наше олимпијце и уз то омогући свим корисницима картице, једноставан начин да и сами учествују у јачању подршке олимпијском тиму Србије на путу за Лондон. Радује ме што су и друге чланице нашег спонзорског пула, ЕКО пумпе, Верано група и Зекстра обезбедиле за кориснике Виса олимпијске картице додатне погодности и попусте и тако показале да смо сви на истом задатку и да настојимо да за наше олимпијце обезбедимо максималну подршку у њиховом походу на медаље" изјавио је Владе Дивац председник ОКС.

Клијенти остварују велике уштеде коришћењем Виса олимпијске картице, јер се номинална каматна стопа за трансакције плаћања креће од невероватних 16 процената у децембру и сваког месеца опада за два процента. За време Олимпијских игара у Лондону каматна стопа пада на нулу!.

„Негујући олимпијске вредности и традицију, улажемо у будућност младих људи и стварамо олимпијску породицу Србије која на најбољи начин промовише вредности наше земље. Такође, Виза олимпијска картица презентује Војвођанску банку као друштвено одговорну организацију, која поред профита води рачуна и о друштву у коме живимо" - истакнуто је у соапштењу Војвођанске банке.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво