Читај ми!

Торп(едо) није забринут

Јан Торп још увек није забринут због лоших резултата од повратка из пензије. Вишеструки светски првак и рекордер очекује да ће се наћи у тиму Аустралије у Лондону 2012.

Петоструки олимпијски шампион у пливању Аустралијанац Јан Торп изјавио је данас да је још рано оцењивати његов повратак, упркос лошим резултатим на претходном такмичењима.

Торп је прошлог викенда на Отвореном првенству Италије у великим базенима био 16. на 100 метара слободно, док је на дупло дужој деоници завршио као десети.

Познати пливач мораће да поправи време за неколико секунди уколико жели да у марту буде део аутралијског тима који ће покушати да се квалификује на Олимпијске игре у Лондону.

"Тренутно само вежбам, такмичење у Италији искористио сам као шансу да се тркам и то са брзим пливачима. За сада нисам забринут, можда будем касније, али сада је још рано", рекао је 29-годишњи Торп.

Аустралијски пливач се ове године после више од пет година пензије вратио пливању у нади да ће наступати за своју земљу у Лондону 2012.

Торп је 11 пута био светски првак и власник је 13 светских рекорда.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
20° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије