Најданоски у полуфиналу

Нове лепе вести долазе са Европског првенства у пливању у Пољској. Мирослава Најданоски пласирала се у полуфинале 50 метара слободним стилом, постигавши 20. резултат у квалификацијама.

Репрезентативка Србије у пливању Мирослава Најдановски пласирала се у полуфинале у дисциплини 50 метара слободним стилом на првенству Европе у Шћећину.

Најдановски је деоницу испливала у времену 25,26 секунди, што је 20. резултат у квалификацијама, а најбржа је била Еми Смит из Велике Британије (24.54).

Српски пливачи у трци на 200 метара слободним стилом Радован Сиљевски, Велимир Стјепановић и Стефан Шорак нису имали успеха у квалификацијама.

Сиљевски је заузео 24. место са временом 1:46,85 минута, Стјепановић је завршио 40. (1:47,88), док је Шорак остварио 42. време (1:48,03).

Најбољи резултат у квалификацијама остварио је Рус Александер Сухоруков - 1:43,46 минута.

Полуфиналне трке на програму су поподне од 17 часова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво