Читај ми!

Стјепановић пети

Стјепановић поставио нови национални рекорд. Пето место у финалу 200 метара лептир на првенству Европе у Шћећину. Силађи такође пети у финалу на 50 метара прсно.

Српски пливач Велимир Стјепановић освојио је данас пето место у финалној трци на 200 метара лептир са временом од једног минута, 52 секунде и девет стотинки на Европском првенству у малим базенима у Шћећину.

Златну медаљу освојио је Мађар Ласло Чех (1.50:67), сребро је припало Русу Николају Скворцову, док је бронзано одличје освојио Британац Џо Ребак.

Стјепановић је ушао храбро у трку и након првих 100 метара је био трећи, али је затим посустао и на крају стигао као пети. Српски пливач је раније данас у полуфиналу поставио нови државни рекорд у овој дисциплини - 1.53:85.

Чаба Силађи заузео је вечерас пето место у финалној трци на 50 метара прсно. Силађи је финалну трку испливао за 26 секунди и 72 стотинке.

Прво место и златну медаљу освојио је Италијан Фабио Скоцоли са временом од 26 секунди и 25 секунди. Сребро је припало Дамиру Дугоњићу из Словеније, а бронза Александеру Далеу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво