Једноруки ММА борац

Такмичење на ММА турнирима резервисано је за најчвршће момке који знају и да задају ударац и да истрпе бол. Ник Невел је један од најчвршћих. Овај 25-годишњак, који је рођен без леве подлактице, прошле недеље остварио је шесту победу у каријери.

Амерички борац Ник Невел је прошлог петка дошао до шесте победе у ММА борбама и за сада је без пораза. Овај борац је тријумфовао над Денисом Хернандезом.

Ово можда и не би била нека вест да 25-годишњи Невел учествује на овим борилачким турнирима, иако нема леву подлактицу.

Невел је рођен без подлактице, а у овом суровом борилачком спорту дебитовао је пре две године. Овај храбри младић успео је да превазиђе велики хендикеп и да у рингу докаже да може да се такмичи са најбољим борцима.

"Мој циљ је докажем људима да и са оваквим хендикепом могу да побеђују. Моја порука је да, ако имаш циљ, мораш да кренеш и да га оствариш. Покушајте, било да је у питању ринг или нешто друго. Ако желиш да будеш најбољи у ономе што радиш, потруди се, и буди најбољи. Уложи у то све што имаш. Побеђивање је веома важно за мене, али чак и ако изгубим, нисам посрамљен, јер знам сам да сам дао све од себе", рекао је Невел када је пре две године почињао своју каријеру као ММА борац.

Данас овај борац из борбе у борбу доказује да, и без левог лакта, да блокира, и леве песнице, да удари - може да побеђује оне најбоље. Његов циљ је да покуша да се бори на ултимејт фајт турнирима.

"Ултимејт фајт је коначан циљ сваког борца. Било би сјајно када би се једног дана тамо борио. Без обзира на хендикеп, увек сам хтео да побеђујем и да будем међу најбољима", навео је Невел.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво