Читај ми!

"Мале сирене" на Врачару

Девојчице из пет земаља, из 17 клубова за синхроно пливање, надметаће се овог викенда на дванаестом по реду Кристал купу. Домаћин такмичења је, већ традиционално, Клуб за синхроно и уметничко пливање "Врачар".

Дванаести пут заредом, Клуб за синхроно и уметничко пливање "Врачар" организује Кристал куп, такмичење за девојчице до 12 година. Такмичење ће бити одржано 3. и 4. децембра на великом базену Центра за физичку културу "Врачар".

Кристал куп је током година прерастао у најзначајније такмичење у региону за синхроне пливачице, а од 2007. је у званичном календару Европске пливачке федерације (ЛЕН).

Очекује се да ће на овогодишњем Кристал купу учествовати више од 110 такмичарки из 17 клубова, у дисциплинама соло, дует, тим и комбинација.

Учествоваће сви клубови из Србије: "Врачар", "Ниш", "Делфин", "Ташмајдан", "25.мај", "Сирене", "Бањица", "ТЕНТ", као и четири клуба из Бугарске, три из Русије и по један из Мађарске и Турске.

У суботу, 3. децембра, од 10.30 до 13 часова, на програму су надметања у дисциплинама соло и комбинација.

У недељу, 4. децембра, од 10 до 12 часова је такмичење у фигурама, а увече, од 18 до 21 час на програму је такмичење у дисциплинама дует и тим. Проглашење победника и свечано затварaње Кристал купа је од 21 сат.

Покровитељи такмичења су Секретаријат за спорт и омладину града Београда и Општина Врачар.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара