Успавани навијачи

Навијачи на стадион долазе да би подржали свој клуб, навијали, они екстремнији да би вређали противника, најекстремнији чак долазе и да се побију, али има и оних који на трибине дођу да се прописно испавају. Да ли због умора, или због (не)занимљивости утакмице, али није ретко видети навијаче како хрчу на трибинама.

У данашње време се игра такозвани "атомски тенис", а сусрети играча из првих десет увек су посластица за публику.

Понекад су мечеви ипак знали да буду толико занимљиви, да је публика на трибинама знала да утоне у дубок сан.

Опасно је само ако неко захрче, и тиме поремети концентрацију играча.

Иако се Американци поносе да је бејзбол њихов национални спорт, и да нема ништа узбудљивије од једног бејзбол меча, неки не мисле тако.

Крикет је још један спорт који је, мање-више, непознат на нашим просторима. Јако је популаран у земљама Комонвелта, где има статус готово националног спорта.

Ипак, то не значи да и на том мечу не може да се време утроши у доброј дремци.

Док је голф за једне спорт, за неке спортисте он је хоби. Ипак, у њему подједнако знају да уживају и играчи и публика.

Док голфери освајају рупу по рупу, њихови кедији вуку штапове, узбуђени новинари прате сваки њихов покрет, а публика суздржава дах да види да ли ће ударац отићи у шумицу, језеро или близу заставице, лепо време и чист ваздух могу да се искористе и на овај начин.

Утакмице америчког фудбала спадају у најузбудљивије у свим спортовима. Једини проблем је што знају да потрају и до три сата. За неке навијаче, то је очигледно превише.

Фудбал је најважнија споредна на свету, а многи мушкарци избацили би оно "споредна". Трибине на стадионима у Европи се разликују од оних "са друге стране баре" по томе што навијачи праве сјајну атмосферу. На трибинама за време фудбалке утакмице не може бити досадно. Јасно се види из приложеног.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара