Колаковић задовољан

У већини меча успели смо да одиграмо неке елементе како треба, иако резултат то не показује. Ово су ипак млади момци, први пут играју против светских ведета и задовољан сам њиховом игром, рекао је селектор одбојкашке репрезентације Игор Колаковић после пораза од Русије.

Селектор мушке одбојкашке репрезентације Србије Игор Колаковић изјавио је да је задовољан отпором, који је подмладјени састав пружио селекцији Русије.

"У већини меча успели смо да одиграмо неке елементе како треба, иако резултат то не показује. Ово су ипак млади момци, први пут играју против светских ведета и задовољан сам њиховом игром. Имаће прилике да у наредним мечевима покажу таленат, али не можемо очекивати да побеђују", рекао је Колаковић.

Српски одбојкаши изгубили су јутрос од Русије са 3:0 (25:16, 25:16, 25:15) у 6. колу Светског купа у Јапану.

"Ово је била прилика да млађи играчи стекну искуство директно против великих репрезентација и са те стране утакмица ми се допала. Русија је играла перфектно, имали су три сервис грешке и просто нам нису дали шансу да их изненадимо", рекао је Колаковић.

Селектор Србије додао је да је наш тим на турниру пропустио шансу да се пласира на Олимпијске игре и да поред слабе игре, мора да размишља о играчима који ће дрес Србије носити у будућности.

Млади техничар Михајло Митић рекао је да се нада да ће његови саиграчи имати још прилике да играју у Јапану.

"Руски одбојкаши одиграли су одлично. Имали су само три сервис грешке, једну у нападу и победили би било коју екипу. Мислим да ова млада постава може озбиљно да припрети Италији и у наредним мечевима против САД, Кине и Египта", рекао је Митић.

Средњи Блокер Милан Рашић рекао је да је играње против јаких противника значајно искуство за младе одбојкаше.

"Дали смо све од себе, али нисмо могли против моћне Русије. Скоро да нису грешили и нисмо могли да одговоримо на њихов ритам", закључио је Рашић.

Наредни ривал српским одбојкашима биће репрезентација Италије са којом се састају у понедељак од 10,20 по нашем времену.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара