Читај ми!

Терзић: Игра за пример

Селектор женске одбојкашке репрезентације Србије Зоран Терзић изјавио је да је победа против Аргентине пример како би наш национални тим требало да игра.

Упркос чињеници да меч нема такмичарског значаја, да не постоје шансе да се одбојкашице на овом турниру изборе за Лондон, одиграле су фантастично и убедљиво савладале Аргентину. Одбојкашице Србије оствариле су данас четврту победу на Светском купу у Јапану, пошто су у десетом колу савладале Аргентину са 3:0 (25:15, 25:18, 25:23).

"Одиграли смо бољу утакмицу против екипе која је са 3:1 победила Доминикаснку Републику и има квалитет. Мотив је био на високом нивоу и када се тако игра, све делује много лакше. Победа против Аргентине је пример како морамо да играмо", рекао је Терзић.

Он је додао да се нада да су одбојкашице извукле поуку и да неће поновити слаба издања из претходних утакмица.

Одбојкашице Србије оствариле су данас четврту победу на Светском купу у Јапану, пошто су у десетом колу савладале Аргентину са 3:0 (25:15, 25:18, 25:23).

Коректор Србије Јована Бракочевић рекла је да је било важно да национални тим одржи потребан ниво игре после изненађујућег пораза од Доминиканске Републике.

"Опет смо имале проблема са пријемом, али је све функционисало много боље. Надам се да ће сутра против Алжира бити још боље, победа нам је потребна да испуњене самопоуздањем завршимо сезону ", рекла је Бракочевићева, која је меч завршила са 17 поена.

Наша репрезентација сутра у последњем колу игра против Алжира, од 03,00 часа по нашем времену.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво