Читај ми!

Путници за Јапан

Одбојкаши сутра путују у Токио, преко Москве, на Светски Куп, који ће се одиграти од 20. новембра до 04. децембра у Јапану. Игор Колаковић саопштио је састав тима који ће играти у Јапану.

Селектор мушке одбојкашке репрезентације Игор Колаковић одредио је данас састав тима за учешће на Светском купу у Јапану, од 20. новембра до 4. децембра.

На списку је следећих 14 одбојкаша:

ТЕХНИЧАРИ: ВЛАДО ПЕТКОВИЋ (УМБРИЈА ВОЛЕЈ, ИТАЛИЈА) И МИХАЈЛО МИТИЋ (ЦРВЕНА ЗВЕЗДА).
КОРЕКТОРИ: ИВАН МИЉКОВИЋ (ФЕНЕРБАХЧЕ ИСТАНБУЛ, ТУРСКА) И АЛЕКСАНДАР АТАНАСИЈЕВИЋ (СКРА БЕЛХАТОВ, ПОЉСКА).
ЛИБЕРО: НИКОЛА РОСИЋ (ФРИДРИХСХАФЕН, НЕМАЧКА).
БЛОКЕРИ: ДРАГАН СТАНКОВИЋ (ЛУБЕ МАЋЕРАТА, ИТАЛИЈА), МАРКО ПОДРАШЧАНИН (ЛУБЕ МАЋЕРАТА, ИТАЛИЈА), МИЛАН РАШИЋ (АЦХ ВОЛЕЈ ЉУБЉАНА, СЛОВЕНИЈА) И БОРИСЛАВ ПЕТРОВИЋ (ПОАТИЈЕ, ФРАНЦУСКА).
ПРИМАЧИ: НИКОЛА КОВАЧЕВИЋ (ГУБЕРНИЈА ЊИЖНИ НОВГОРОД, РУСИЈА), МИЛОШ НИКИЋ (ГАБЕКА ПАЛАВОЛО, ИТАЛИЈА), МИЛОШ ТЕРЗИЋ (ТУР, ФРАНЦУСКА), УРОШ КОВАЧЕВИЋ (АЦХ ВОЛЕЈ ЉУБЉАНА, СЛОВЕНИЈА) И МИЛОШ ВЕМИЋ (ФРИДРИХСХАФЕН, НЕМАЧКА).

Сениори Србије играће на Светском Купу 2011. у Нагоји,  у оквиру 1. кола А групе, против Аргентине, 20. новембра од 03,00 часа. Србија ће у Нагоји још играти против Пољске (21. новембар од 07,00) и Ирана (22. новембар од 03,00), а потом, у другој рунди, у Осаки, против Јапана (24. новембар од 10,20) и Кубе (25. новембар од 07,00). У оквиру треће рунде, Србија ће играти у Хамамацуу против Русије (27. новембар од 03,00), Италије (28. новембар од 10,20) и Бразила (29. новембар од 10,20), у последњој, четвртој рунди, у Токију, против Египта (02. децембар од 03,00), Кине (03. децембар од 03,00) и САД (04. децембар од 09,00).

Репрезентација Србије сутра путује у Јапан, где ће одиграти 11 утакмица, а три првопласиране екипе обезбедиће пласман на Олимпијске игре у Лондону следеће године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво