Читај ми!

Неочекивани пораз

Одбојкашка репрезентација Србије изгубила је меч 9. кола на Светском купу у Јапану од Доминиканске републике са 3:2.

Утакмица је одиграна у дворани Метрополитен, а судили су Дјијанг Лију из Кине и Јапанац Осаму Сакаиде.

Србија: Бракочевић (19), Живковић, Малешевић (10), Молнар (6), Антонијевић (5), Весовић, Бјелица, Нинковић (1), Рашић (21), Вељковић (14), Ћебић и Поповић.

Доминиканска република: Бургос, Ив - Кастиљо (9), Кастиљо, Марте (6), Аријас, Кабрал (26), Еченикве, Рондон (5), Ривера (21), Де Ла Крус 818), Бинет и Мартинес.

Ништа у прва два сета није наговештавало овакав крај меча. Наиме, наше играчице први сет освојиле су са убедљивих 25:14, у другом су противницама допустиле да освоје пет бодова више, било је 25:19, и очекивала се победа у трећем сету.

Међутим, на паркету је виђен потпуни преокрет који су режирале одбојкашице Доминиканске републике а наше су потпуно изгубиле контролу меча.

У трећем сету противнице су скоро све време биле у вођству, водиле су чак са 7:1, одбојкашице Србије успеле су да се врате у меч и да поведу у завршници, али су онда противнице направиле серију од четири поена и да овај део игре добију са 25:23.

Слично је било и у четвртом сету, у којем су наше одбојкашице имале великих проблема на пријему, мало решења у нападу и мало поена из блока, што је довело до победе Доминиканки од 25:22.

Пети сет почео је вођством Доминиканске републике, и завршио се на исти начин - 15:12. Ово је био шести пораз наше репрезентације у Јапану. До краја такмичења остала су још два меча.

Наредну утакмицу на Светском купу Србија игра у четвртак против репрезентације Аргентине, а тај меч почиње у 10.20 часова по нашем времену.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво