Читај ми!

Нисмо пружили максимум

Селектор женске одбојкашке репрезентације Србије Зоран Терзић рекао је да жали што његове играчице нису пружиле максимум у поразу од Кине у Светском купу.

"У овом саставу је нормално да буде падова, неке играчице нису никада играле овакве утакмице. Дешава се да се одигра слабије, али остаје жал што нисмо пружили максимум, али се надам да ћемо у следећој утакмици то урадити", рекао је Терзић.

 

Србија је поражена од Кинескиња 3:1 у седмом колу Светског купа.

"Одиграли смо неизвесну утакмицу, али лично не могу да будем задовољан начином на који смо је одиграли. Није спорно да је мотив био присутан, да су девојке желеле да одиграју најбоље могуће, али дефинитивно нисмо урадили оно што смо се договорили пре утакмице", истакао је Терзић.

Он је истакао да репрезентативке Србије нису биле концентрисане и да су много грешиле.

"Девојке нису биле концентрисане као што би требало да буде и направили смо неколико нерезонских грешака у организацији игре, блока и одбране тако да је било логично да се утакмица заврши овим резултатом", оценио је селектор Србије.

Наташа Крсмановић је изјавила да је репрезентација у мечу против Кине "пропустила велику шансу".

"Кинескиње смо раније добијали релативно лако. Ова победа нам је требала и сада се налазимо пред скоро немогућим задатком да остваримо постављени циљ, односно пласман међу прве три екипе", рекла је Крсмановић.

Брижитка Молнар је истакла да се нада да у следећем мечу против Италије неће доћи до пада у игри као данас против Кине.

"Показали смо у првом сету да можемо да играмо на високом нивоу и надам се да ћемо у томе и успети у наредној утакмици", рекла је Молнар.

Јована Бракочевић је оценила да је Кина "данас била бољи тим".

"Пресудио је мањак концентрације у нашим редовима. Надам се да ћемо из овог пораза извући поуку", рекла је Бракочевић.

Она је нагласила да је заједништво и даље најважнији квалитет наше репрезентације.

"Драго ми је да смо и даље сложне, тако да се надам победама у наставку такмичења", поручила је Бракоцевић.

Утакмица трећег кола треће рунде Светског купа између Србије и Италије на програму је у недељу у 3 часа ујутро по нашем времену.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво