Читај ми!

Тешко међу прва три

Селектор женске одбојкашке репрезентације Србије Зоран Терзић рекао је да није реално причати о освајању једног од прва три места на Светском купу у Јапану, која гарантују пласман на Олимпијске игре у Лондону.

Србија после пет кола заузима седмо место, са две победе и три пораза. Према речима селектора Терзића,  циљ је био да екипа одигра што боље и забележи што бољи пласман, како би добила што више бодова за светску ранг-листу, како би се обезбедио пласман на последњи, трећи, квалификациони турнир који ће бити и најлакши.

"С обзиром на досадашње резултате на турниру и измењени састав у којем смо дошли, није реално причати о освајању једног од прва три места на Светском купу. Ипак, ми хоћемо да забележимо што бољи пласман и да изборимо место за последњи квалификациони турнир за ОИ који ће бити много лакши него претходна два", рекао је Терзић новинарима у Сапороу.

Данас је слободан дан на Светском купу, а селекцију Србије сутра од 11.20 по нашем времену очекује дуел са Јапаном.

"Увек су тешке утакмице са Јапаном. Играли смо пуно пута до сада, добијали смо и губили. То су увек специфични и занимљиви мечеви, јер се ради о две потпуно различите екипе по начину игре", казао је Терзић.

 

Репрезентација Србије у првих пет кола Светског купа забележила је две победе и три пораза, док Јапанке имају учинак 3:2.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво