Читај ми!

Велико срце, али Бразил је јачи

Селектор женске одбојкашке репрезентације Србије Зоран Терзић рекао је да су његове играчице у поразу од Бразила показале да имају велико срце, али да је пресудио већи квалитет ривала.

"Морамо да будемо задовољни резултатом, ипак смо играли против олимпијског шампиона. Као и јуче, показали смо огромну жељу и на почетку меча нисмо дозволили лаке поене. У наставку утакмице Бразилке су заслужено добиле, јер су јаче од нас. Ипак, наше девојке су показале велико срце против фаворизованог ривала", рекао је Терзић након пораза од 3:2 у петом колу Светског купа у Јапану.

Одбојкашицма Србије то је био трећи пораз на турниру, са којег три првопласирана тима иду на Олимпијске игре у Лондону следеће године.

"Имали смо предност од 2:0 и велику шансу да добијемо. Био је ово добар меч, али су оне ипак квалитетније и искусније. Можда је могло да буде и 3:2 за нас, а на крају нам је недостајало и среће", казала је либеро Србије Сузана Ћебић.

Коректор Србије Ана Бјелица оценила је да је победа испуштена због великог броја грешака у четвртом сету.

"С обзиром на то да смо водиле 2:0, имале смо шансе да добијемо. Ипак, направили смо неколико грешака кад се ломио меч. То нам се обило о главу у четвртом сету. У петом, пресудила је више срећа него знање. Надам се да ће нам се то вратити и да ћемо до краја остварити све победе", закључила је Бјелица.

Сутра је слободан дан на Светском купу, а у петак Србија игра против Јапана у Сапороу, од 11.20 по нашем времену.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво