Читај ми!

Нисмо имали адекватан приступ

Селектор женске одбојкашке репрезентације Србије Зоран Терзић изјавио је да су његове изабранице играле слабо против Кеније, јер нису имале адекватан приступ мечу.

"Не можемо да будемо задовољни начином уласка у утакмицу, играчице нису биле припремљене на прави начин, што је грешка стручног стаба. После таквог старта било је теже играти и логично је што смо изгубли један сет, а други играли слабо", рекао је Терзић.

Србија је јутрос савладала селекцију Кеније са 3:1 (19:25, 25:22, 25:11, 25:11) у мечу 3. кола Б групе на Светском купу у Јапану, а следећи ривали нашег тима биће репрезентације Немачке и Бразила.

"Предстоји нам период утакмица са много јачим ривалима - финалистом Европског првенства Немачком и олимпијским шампионом Бразилом. Биће тешко забележити добар резултат, али надам се да можемо да одиграмо добро, да екипа није истрошена и да ће имати снаге и жеље за постизањем добрих резултата", рекао је Терзић.

Примач сервиса Тијана Малешевић истакла је да је циљ репрезентације био да први циклус такмичења заврши за позитивним скором.

 

"Неке ствари нису функционисале најбоље, али потрудићемо се да исправимо грешке и заиграмо како знамо против јачих ривала, као што су Немачка и Бразил. Знамо њихове предности и мане, трудићемо се да игру подигнемо на виши ниво и уверена сам да резултат неће изостати", рекла је Малешевић.

Опоравак Јоване Бракочевић иде по плану, најбоља играчица Европског првенства је почела да тренира и како је нагласила очекује да ускоро буде у стању да помогне саиграчицама.

Сутра је на Светском купу слободан дан, а следећу утакмицу на овом турниру најбоље српске одбојкашице играће у уторак у Тојами против Немачке.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
18° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се