Читај ми!

Победа у сенци повреде

Селектор женске одбојкашке репрезентације Србије Зоран Терзић рекао је да екипа може да игра још боље него против Ј. Кореје и додао како се нада да повреда Сање Малагурски није озбиљна као што је изгледала у првих мах.

"Задовољство не може да буде потпуно, с обзиром на повреду Сање Малагурски. Надам се да није тешка, као што се учинило у први мах и да ће Сања ускоро моћи да се врати на терен. Видело се да је ово тек прва утакмица и да игра још није течна. Ипак, и то што је приказано било је довољно за победу.", рекао је Терзић.

Екипа ће мотивисано ући у меч другог кола Светског купа против селекције САД, који је на програму у суботу ујутру по нашем времену.

"То ће бити утакмица против главног фаворита за прво место на турниру", рекао је Терзић и нагласио да, упркос чињеници да је репрезентација САД највећи фаворит, постоји шанса да се освоји барем бод.

"Селекција САД је актуелни победник Гран прија и изузетно је јак противник.Тешко да би било ко могао да нађе начин да их победи. Ипак, покушаћемо да им парирамо и да доведемо утакмицу на ниво неизвесности, и тако стекнемо шансу да освојимо барем бод", рекао је Терзић.

Репрезентативка Србије Наташа Крсмановић оценила је да је више фактора утицало на игру тима против Јужне Кореје. 

"Нисам задовољна како смо играли. Мало је и термин био лош, а посебно нас је пореметила Сањина повреда, али успеле смо да се вратимо у меч и да добијемо. Победи се у зубе не гледа", истакла је она.

Њена колегиница Милена Рашић навела је да очекује бољу игру у наставку турнира.

"Није била баш најбоља партија, да ли због умора, или велике временске разлике. Надам се да ћемо у наредним мечевима пружити боље игре", закључила је она.

Селекција Србије сутра у другом колу Светског купа игра против САД. Три првопласиране екипе са овог турнира обезбедиће пласман на Олимпијске игра у Лондону следеће године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се