Читај ми!

Девет српских клубова у еврокуповима

Пет српских клубова у женској и четири у мушкој конкуренцији такмичиће се наредне сезоне у еврокуповима, објавила је Европска одбојкашка конфедерација на основу ранг-листе земаља.

У женској конкуренцији наша земља се са 253 бода налази на шестом месту и од 2013. године имаће пет представника на евро сцени - по две екипе у Лиги шампиона и Купу ЦЕВ и једну у Купу изазивача.

Код мушакраца Србија је на 12. месту са 199 бодова и имаће четири представника - по једна екипа играће у Лиги шампиона и Купу ЦЕВ, док ће се две такмичити у Купу изазивача.

Русија је у женској конкуренцији прва са 409 бодова, друга је Италија са 408,67, а трећа Турска са 355,33 бода.

Поред Србије, по две екипе у Лиги шампиона 2013. имаће Италија, Турска, Француска и Пољска, док ће Русија једина имати три представника.

У мушкој конкуренцији, Италија је прва са 503,66 бодова, друга Грчка са 349,66, а трећа Русија са 345,99 бодова.

Италија ће у Лиги шампиона 2013. имати три екипе, а Грчка, Русија, Пољска, Белгија, Турска и Француска по два клуба.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво