Читај ми!

Храбро на светског шампиона

Тренер одбојкаша Партизана Милан Ђуричић рекао је да његова екипа не може да прети италијанском Трентину, али је обећао храбру игру против европског и светског шампиона.

"За нас је велика част што уопште играмо ову утакмицу, али тешко можемо да претимо таквој екипи. Бићу задовољан ако одиграмо храбро и поновимо игру из првог кола. Пробаћемо да припретимо, ако нам се укаже шанса, али очекујем лепу утакмицу за навијаче", рекао је Ђуричић на конференцији за новинаре у Београду.

Он је додао да би сваки освојени сет против Трентина сматрао добрим резултатом.

Капитен Партизана Никола Мијаиловић рекао је да меч са европском и светским шампионом представља огроман мотив за екипу коју предводи.

"Видели смо у првом колу у Пољској да моземо да играмо против јаких европских тимова. Овај мец против Трентина је довољно велики мотив за нас. Требало би да уживамо у њему и да у најбољем светлу представљамо српску одбојку", рекао је Мијаиловић.

Он је напомено да Трентино има фантастичну екипу, а посебно је издвојио Бугарина Матеја Казиског.

Председник Партизана Ненад Голијанн оценио је да ће дуел са Трентином бити одлична прилика да црно-бели виде где су у односу на набољи тим на планети.

"На мегдан европском и светском шампиону улазимо са радошћу и надом да ћемо осветлати образ клуба, а и играчи ће имати добру прилику да се афирмишу у најјачем такмичењу у Европи", рекао је Голијанин.

Утакмица другог кола Ц групе Лиге шампиона Партизан - Трентино игра се сутра од 18 сати у хали "Шумице".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво