Читај ми!

Спремна да поново помогне

Блокер женске одбојкашке репрезентације Србије Стефана Вељковић вратила се у национални тим "насмејана, срећна и здравa".

Она је због повреде у септембру пропустила освајање титуле европског првака, а сада се појавила на почетку припрема за Светски куп у Јапану.

"После здравствених проблема враћам се насмејана, срећна и здрава. Спремна сам да, колико год могу, помогнем девојкама да се пласирамо на Олимпијске игре у Лондону", казала је Вељковићева новинарима у Београду.

Она је истакла да је у репрезентацији Србије "феноменална атмосфера" и да су сви пуни самопоуздања.

Сања Малагурски је казала да се нада да ће, после две недеље и "малог одмора", екипа наставити са добрим радом и играма.

Она је оценила да је екипа "знатно ослабљена" одсуством Јелене Николић и Маје Огњеновић, које после договора са селектором нису на списку за турнир у Јапану због повреда и умора.

"Знатно смо ослабљене, јер ћемо бити без две важне карике; ипак, младе смо и жељне доказивања", додала је Малагурски.

Светски куп у Јапану играће се од 4. до 18. новембра, а три првопласиране репрезентације обезбедиће пласман на Олимпијске игре у Лондону 2012. године.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
18° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се