За Олимпијаду без Маје и Јелене

Одбојкашице Србије биће драстично ослабљене у борби за место које води на Олимпијаду у Лондону наредне године. На Светском купу у Јапану, где се јури олимпијска виза, актуелне европске шампионке наступиће без Маје Огњеновић и Јелене Николић.

Борбу за олимпијску визу за игре у Лондону наредне године српске одбојкашице водиће у Јапану где ће учествовати у Светском купу. На том такмичењу актуелне европске шампионке биће драстично ослабљене неиграњем Маје Огњеновић и Јелене Николић.

Према речима селектора Зорана Терзића, ове две одбојкашице су му рекле да ће такмичење пропустити због умора.

"Огњеновићева и Николићева су ми рекле да се не осећају способним, да су уморне, мада је Јелена до јуче играла Светски куп у Дохи. У сваком случају, у Јапан идемо са најјачом екипом, држећи се оне кога нема, без њега се може", изјавио је селектор Терзић.

На Терзићевом списку налазе се (техничари) Ана Антонијевић и Бојана Живковић, либера Сузана Ћебић и Силвија Поповић, (блокери) Наташа Крсмановић, Милена Рашић, Нађа Нинковић и Стефана Вељковић, (коректори и примачи) Јована Бракочевић, Сања Малагурски, Брижитка Молнар, Јована Весовић, Тијана Малешевић, Ана Лазаревић и Ана Бјелица.

Светски куп се одржава од 4. до 18. новембра у Јапану, а противници Србије на турниту биће репрезентације Кореје, САД, Кеније, Немачке, Бразила, Јапана, Кине, Италије, Доминиканске Републике, Аргентине и Алжира. Мечеви ће се играти у Нагану, Сапороу, Тојами и Токију, а три најбоље репрезентације избориће олимпијску визу.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 15. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара