Читај ми!

Герић капитен Војводине

Одбојкашки клуб Војводина званично је представио екипу за нову сезону и потписао уговор са највећим појачањем - бившим репрезентативцем Андријом Герићем. Не зна се да ли ће Герић остати до краја сезоне, али ће се клуб потрудити да га задржи.

Директор клуба Васа Мијић истакао је да је Герић "дете Војводине", искусан играч о чијем квалитету не треба говорити.

"Колики је професионалац говори и то што је са екипом био од првог дана, иако се још није знало да ли ће остати. Прошао је припреме на Копаонику, тренинг утакмице, играо на 'Меморијалу Жарка Петровића'. Допринео је већ у том периоду да се екипа добро спреми", рекао је Мијић.  Он је додао да се не зна да ли ће Герић остати до краја сезоне, али да ће се клуб потрудити да га задржи.

Спортски директор Никола Марић оценио је да је екипа Војводине млада, без искуства, али да има велики потенцијал.

"Амбиције Војводине су увек највише. После 70 дана тренирања нашли смо физиономију екипе, одиграли десетак утакмица и показали завидан потенцијал. Надам се да ћемо бити најбољи када то буде било најпотребније и верујем да ће у томе имати удела и Андрија Герић", рекао је Марић.

Одбојкашки клуб Војводина укључио се у акцију "Битка за бебе" и најавио да ће део прихода од продатих улазница бити уплаћен у фонд намењен куповини 100 нових инкубатора.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 15. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара