Тадић честитао одбојкашицама

Желим да Вам захвалим због свега сто сте учиниле за наш спорт, одбојку и народ, рекао је председник Србије Тадић одбојкашицама и додао да су у Одбојкашком савезу створене здраве основе због којих је тај спорт институција.

Председник Србије Борис Тадић захвалио је одбојкашицама репрезентације које су у недељу освојиле титулу шампиона Европе и оценио да је одбојка постала институција Србије.

"Желим да Вам захвалим због свега сто сте учиниле за наш спорт, одбојку и народ", рекао је Тадић одбојкашицама.

Он је додао да је после успеха мушке и женске селекције репрезентације Србије, које су освојиле титулу првака Европе, доказано да су у Одбојкашком савезу Србије створене здраве основе због којих је тај спорт постао институција.

"Поносна сам што сам део екипе, освојили смо оно о чему смо маштали. Хвала свима који су нас гледали и подржавали, имали смо осећај да је цела Србија са нама", рекла је капитен репрезентације Србије Јелена Николић.

Женска одбојкашка репрезентација србије победила је у недељу у Пиониру у финалу Европског првенства селекцију Немачке са 3:2.

Одбојкашице су тако поновиле успех мушке селекције која је 18. септембра у Бечу такође постала шампион Европе.

Титуле европских првака у мушкој и женској конкуренцији у истој години пре Србије освојио је само СССР.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 15. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара