Читај ми!

Превазишли смо сва очекивања

Председник одбојкашког савеза Србије Александар Боричић истакао је да су репрезентативци Србије превазишли сва очекивања на Европском првенству. Снежана Самарџић Марковић изјавила је да је тријумф одбојкашке репрезентације Србије на првенству Европе "победа одбојке и победа Србије".

"Одбојкаши су обрадовали све праве навијаче у Србији. У појединим тренуцима одиграли су изнад својих могућност. Дали су више него што је ико могао да очекује", рекао је Боричић новинарима у Бечу. Председник Савеза се нада да ће дочек бити много бољи него испраћај на првенство.

"Испраћени смо тихо, неки чак нису ни знали да смо отишли. Мислим да су момци постали нови јунаци Србије. Имамо много спортских јунака, али ови су превазишли сва очекивања", казао је Боричић.

Први потпредседник Европске одбојкашке федерације рекао је да долази нова генерација која ће наставити да ниже успехе попут претходних. 

"Остали без Николе Грбића, али појавио се нови капитен који је на овом такмичењу био прави вођа и који је помогао младим играчима да се уклопе. Надам се да ће млада генерација која долази наставити да иде овим путем и мислим да ћемо са њима славити још дуго година", закључио је Боричић.

Министар омладине и спорта Снежана Самарџић Марковић изјавила је да је тријумф одбојкашке репрезентације Србије на првенству Европе "победа одбојке и победа Србије".

"Ово је заиста фантастичан успех. Наши одбојкаши били су једноставно бриљантни. Њихова победа је апсолутно заслужена, а то је генерално и велика победа Србије", изјавила је Самарџић Марковић.

Министар спорта одала је признање играчима и целокупној одбојкашкој организацији.

"Ово је победа једног континуираног рада и континуираног улагања Одбојкашког савеза Србије, на челу са председником Александром Боричићем. Исплатило се веровати у њих. Ово је победа одбојке и Србије на правом месту и у правом тренутку. Као и сви, ја сам презадовољна", рекла је Самарџић Марковић.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара