Брознани Пољаци

Пораз у полуфиналу од Србије изгледа да је тешко погодио Русе, који су изгубили и у борби за треће место на Европском првенству у одбојци. Репрезентација Пољске победила је "зборнају" резултатом 3:1, по сетовима 25:23, 18:25, 25:21, 25:19, и тако освојила бронзану медаљу.

Одбојкашка репрезентација Пољске освојила је бронзану медаљу на Европском првенству, пошто је у мечу за треће место савладала селекцију Русије са 3:1 (25:23, 18:25, 25:21, 25:19).

Селекција Русије није успела да се опорави од јучерашњег шокантног пораза у полуфиналу од Србије, што је Пољска, бранилац титуле, итекако умела да искористи и дође до победе.

Ни једни ни други нису бриљирали на мечу, али је утисак да су одбојкаши Пољске имали већи мотив да освоје медаљу и попну се на најнижи степеник на победничком постољу.

Пољаци су врло добрим сервисом и чврстим блоком успешно парирали горостасним руским одбојкашима који су на моменте деловали као да не желе да се налазе на терену.

Пољаци су поново имали фантастичну и фанатичну подршку навијача. На трибинима је било море пољских застава и на неки начин је то био домаћи терен изабраника Андрее Анастазија.

На крају, можда нису одбранили титулу шампиона од пре две године, али су Пољаци победом на частан начин завршили такмичење.

Овај меч гледало је око 6.500 навијача, а организатори очекују да ће у дуелу за златну медаљу трибине бити још испуњеније.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара