Читај ми!

Напад на Русе

Победићемо Русе, ако одиграмо меч сезоне, изјавио селектор Колаковић, пребацивши улогу фаворита у двориште Русије. Репрезентација Србије сутра игра меч полуфинала на Европском првенству у Аустрији и Пољској. Меч се игра у Бечу са почетком у 18.00 часова уз директан пренос на нашем Другом програму.

Добра атмосфера, рад, али уз осмех који је одјекивао празном Градском халом у Бечу обележили су данашњи тренинг одбојкашке репрезентације Србије, након којег је селектор Игор Колаковић најавио да верује у изненађење против Русије у полуфиналу Европског првенства.

"Морамо да одиграмо свој најбољи меч ове године да бисмо имали шансе против Руса. Потребно је да их притиснемо, пре свега добрим сервисом. Важно је да стално будемо "егал" са њима јер се тада дешава да Руси падну, рекао је Колаковић. Упркос томе, Колаковић сматра да је Русија фаворит у сутрашњем дуелу.

"Русија још од почетка првенства слови за главног фаворита за златну медаљу. У досадашњем току Шампионата потврдили су да имају велики квалитет. Ипак, без обзира на све, сутра ћемо на терену бити само ми, они и мрежа која нас дели", поручио је селектор Србије.

Репрезентација Русије ове године тријумфовала је у Светској лиги, али је Србија добила последњи међусобни меч, прошле године на Светском шампионату.

"Руси су незгодни, увек играју добро. Волео бих да поновимо тај тријумф са Светског шампионата. Морамо да пробамо да их померимо сервисом, онда ћемо бити у доброј позицији. У сваком случају, сама чињеница да се боримо за медаље представља наш велики успех", казао је репрезентативац Србије Никола Ковачевић.

Полуфинална утакмица ЕП између Србије и Русије игра се сутра од 18 сати у Бечу, а три сата раније у другом полуфиналном дуелу састаће се Пољска и Италија. Финале и меч за треће место играју се у недељу.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво