Читај ми!

Одбојкаши у полуфиналу

Иван Миљковић је рекао: "Не очекујте медаљу", и јавност можда није очекивала ништа од одбојкаша, али "орлови" су у Бечу стигли до полуфинала! Сјајном и борбеном игром победили су Француску у четвртфиналу Европског првенства са 3:1.

У најважнијем мечу на Европском првенству у Аустрији одбојкаши Србије одиграли су најзрелије. Од самог старта контролисали су збивања на терену, чак и кад су Французи у првом сету имали предност и од четири поена разлике. Предвођени сјајним Миљковићем "орлови" су први сет добили са 32:30.

У другом сету наши одбојкаши наставили су у истом ритму и потпуно су пореметили игру Француза, тако да су стигли до вођства од 2:0, уз резултат у овом делу меча од 25:20.  

Трећи сет припао је Французима ( 25:23) јер су наши грешили мало више него у претходним сетовима, блок није био на висини задатка и противник је то искористио. Ипак, то није пореметило наше одбојкаше који су у одлучућујем, четвртом сету, само поновили игру из прва два сета и са 26:24 освојили трећи сет, укупно 3:1, и тако се пласирали у полуфинале.

Меч се игра у суботу, а противник је селекција Русије, која је победила Бугарску са 3:1.

Број коментара 24

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво