"Телеком Аустрија" издао Аустрију

Из аустријског Савеза љути на "Телеком Аустрија", јер је компанија одлучила да уместо домаће селекције спонзорише национални тим Србије. Финансирање великог противника представља нелојалност Аустрији, каже председник ОС те земље.

Председник Одбојкашког савеза Аустрије Петер Клајнман критиковао је компанију "Телеком Аустрија" зато што је одлучила да прекине спонзорски уговор са домаћом репрезентацијом, а истовремено остала спонзор селекције Србије, једног од фаворита на предстојећем Европском првенству, чији су домаћини Аустрија и Чешка.

"Телеком Аустрија је, и поред свих заједнички израђених планова, који су били конципирани до 2016. године, прекинуо сарадњу са нашим Савезом, као и екипом „Хотволејс". Истовремено, то предузеће користи концепт израђен за Аустрију и са својом сестринском компанијом (ВИП) постаје главни спонзор Одбојкашког савеза Србије", истакао је Клајнман у саопштењу.

Он је указао на то да се репрезентација Аустрије у понедељак састаје са селекцијом Србије на шампионату Европе.

"Радује ме што је Телеком Аустрија препознала снагу одбојке као спорта и што подржава Србију, једну од главних нација у светској одбојци. Међутим одлуку о изласку из спонзорства Савеза и „Хотволејса" пред ЕП на домаћем терену и финансирање најјачег противника наше репрезентације сматрам веома нелојалним према Аустрији", нагласио је разочарани Клајнман.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво