Читај ми!

Терзић задовољн упркос поразу

Селектор женске одбојкашке репрезентације Србије Зоран Терзић задовољан је наступом његове екипе у поразу од САД у полуфиналу Гран прија, али да је ривал показао зашто је фаворит. Србију сутра ујутру очекује нови дуел са Русијом, а Терзић је оценио да ће његова екипа у том мечу имати више шанси него данас.

"После ове утакмице могу да кажем да сам више него задовољан игром, односом, понашањем, мотивацијом. Одиграли смо врло добру утакмицу са прегршт добрих поена, дизали смо халу на ноге. Ово је у овом тренутку можда нас максимум", рекао је Терзић после пораза од 3:0.

"Наравно да су неке ствари могле да буду и боље, али смо одиграли добру утакмицу. Америка је била боља, били су фаворити, имају фантастичну екипу. Честитам им, добили су нас без иједне мрље", рекао је селектор Србије.

Капитен Јелена Николић оценила је да је утакмица била боља него што то резултат показује.

"Јесте да је било 3:0, али то није тако убедљиво као што делује. У сваком сету смо могли да реализујемо једну-две лопте више да смо можда биле концентрисаније. Америка је још једном потврдила да је заслужено једна од три најбоље репрезентације на свету", рекла је Николићева. "Не знам више који пут играмо са Русијом, али сутра је важније, јер бисмо победом освојили брознану медаљу, што није мала ствар", додала је она.

Маја Огњеновић сложила се са оценом да је екипа боље играла него што то резултат показује.

"Имали смо више грешака него у претходне две утакмице, али смо чак и са толико грешака биле близу. Утакмица је била уједначена, стизале смо и разлике од три-четири поена. Немамо времена да размишљамо о поразу, од раног јутра играмо са Русијом. Надам се да ћемо гран при завршити на најбољи начин, а то је победа", рекла је Огњеновићева.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво