Читај ми!

Бронза за јуниоре

Будућност одбојке је у сигурним рукама. Јуниорска репрезентација Србије освојила је бронзану медаљу на Светском јуниорском првенству. У борби за треће место савладана је Америка са 3:1.

Извојевана је прва медаља на Светски јуниорким првенствима у историји наше одбојке. Сигурном игром савладани су одлични Американци. Иако је дошло до пада у игри у трећем сету, наши јуниори су задржали контролу и стигли до победе.

На почетку меча одлична игра наших јуниора. Американци нису имали решења како да се супротставе јуниорима Србије. То је резултирало са чак десет поена предности на крају сета 25:15.

Други сет орлићи су одиграли са мало мање "гаса", али и даље су одржавали велику предност и овај перијод игре лако решили у своју корист са 25:20.

У наредном сету Американци користе опуштање наших играча. Противник је успевао да парира током целог сета и на крају га добија са 25:23.

Како су почели, тако су и завршили меч. Наши јуниори силовито су ушли у четврти сет. Противнику није остављен ни трачак наде да може да запрети. Поени су се ређали до коначних 25:13 и победе од 3:1 у сетовима.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво