Србија победила Казахстан

Одбојкашице Србије победиле су Казахстан 3:0 (25:19, 25:15, 25:22) у мечу трећег кола групе Д Гран Прија у Кини. Наша репрзентација је од почетка меча играла сигурно.

Одбојкашице Србије после три одиграна мечца имају седам бодова и на табели се налазе иза Американки, које после данашње победе против Кине са 3:0 имају осам бодова. Трећа је Кина, а четврта репрезентација Казахастана без бодова.

Селектор репрезентација Зоран Терзић истакао је да је утакмица са Казахстаном била "какву је очекивао".

"Нормално је да дође до опуштања после два тешка меча са САД и Кином. Дошло је до малог пада против екипе која је најслабија на овом турниру и против које је победа била уписана и пре саме утакмице", рекао је Терзић.

Он је додао да је било више грешака него што би требало. "Без обзира на то, квалитет је био на нашој страни, тако да смо их релативно лако победили. Наше одбојкашице су играле на очекиваном новоу", рекао је Терзић.

Одбојкашице Србије сутра из Луохеа путују у Жангжу, а затим до Сеула, па у Нагоју. Из Нагоје ће продужити у Комаки где ће играти утакмице другог викенда Гран прија.

Током другог викенда, од 12 до 14. августа, Србија ће играти у Х групи у Комакију, у Јапану са домаћином, САД и Доминиканском Републиком.

Седам дана касније, током трећег викенда, од 19 до 21. августа, наше одбојкашице ће поново играти у Јапану, у Л групи у Токију, а ривали ће им, поред домаћина, бити и Русија и Кореја.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво