Читај ми!

Почиње Гран при одбојкашица

Предстоји први Гран при викенд. Наше одбојкашице спремно дочекују први меч у кинеском граду Луохеу. Први противник је селекција САД, меч се игра у петак. Поред меча са Американкама, Србија ће играти и са домаћином Кином и селекцијом Казахстана.

Иако су се ретко састајале на великим такмичењима, играчице две селекције се међусобно добро познају из страних лига и клубова. Одбојкашица Јована Бракочевић изјавила је да се Србија са селекцијом САД, првим противником на Гран прију, ретко сретала на великим такмичењима, али да се зна да има веома квалитетне играчице и одличну екипу.

"Са репрезентацијом САД смо се ретко сретали, чак ни све девојке нису играле против њих. Углавном знамо их из лига, из клубова. Сигурно је да им недостаје једна одлична играчица Том Логан, која ће се прикључити у другом делу, када група буде у Јапану", рекла је Јована Бракочевић.

Она је додала да треба обратити пажњу на њихове индивидуалне способности. "Американке имају заиста велике индивидуалне способности, а као колектив су изузетна екипа", рекла је Бракочевићева.

Србија ће се састати са САД у петак у 16.00 по локалном времену (10.00), у првом колу првог викенда Гран прија. Србија ће се такмичити првог викенда у Групи Д са Кином, САД и Казахстаном.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се