Читај ми!

Одбојкашице бране трофеј

Наше одбојкашице браниће трофеј Евролиге у Истанбулу. После победе над Чехињама са 3:0, противнице у финалу су Туркиње. Меч почиње у 18 сати, директан пренос на 2. програму.

Силовитом игром од самог почетка меча, наше играчице оправдале улогу фаворита. Одбојкашице Србије нису оставиле противницама прилику да запрете, а камоли да их озбиљније угрозе. Изабранице Зорана Терзића од самог почетка диктирале су темпо, играле своју игру и на крају заслужено славиле.

Прва два сета, наше одбојкашице решиле су у своју корист за само 47 минута. Противнице су имале сличан учинак у оба сета. У првом су освојиле 18 поена, а у другом поен мање.

Трећи сет донео је изједначену игру све до резултата 15:15, тада наше одбојкашице појачавају, стичу предност и одржавају је до краја сета, и меча - 25:22 у трећем сету.

Меч је одигран пред око 750 гледалаца и трајао је 75 минута.

Противник у финалу је Турска. Домаће одбојкашице савладале су Бугарке са 3:0 (25:18, 25:21, 18). Финале је на програму у суботу од 18.00 часова.

 

Србија: Лазаревић, Бракочевић (22), Малагурски (11), Крсмановић (10), Малешевић, Моланар (6), Антонијевић, Огњеновић (1), Нинковић, Рашић (10), Поповић, Ћебић.

Чешка: Косањинова, Барборкова (4), Пастулова (6), Хавличкова (14), Јашова, Мелихаркова, Кубинова (2), Ванзурова, Мулстајнова, Свободникова (5), Хавелкова (17), Сајдова.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се