Читај ми!

Без права на грешку

Селектор одбојкашке репрезентације Србије Игор Колаковић, изјавио је уочи путовања у Тампере на двомеч са селекцијом Финске, да наш тим нема више права на обећања. Одбојкаши Србије у среду путују за Финску, где ће одиграти утакмице четвртог викенда "Б" групе Светске лиге са репрезентацијом Финске.

Колаковић је рекао да су нас Финци победили једном у Београду, што говори о снази противника српске репрезентације.

"Имамо обавезу да у наредним мечевима озбиљно приступимо мечевима, што није био случај до сада. Победа Финске у Београду нам не даје права на обећања и покушаћемо тамо да одиграмо што боље, да дамо све од себе и да изборимо што бољи резултат", рекао је Колаковић.

Један од јунака победе Србије против Португалије у Новом Саду, поред Марка Подрашчанина, Драган Станковић, рекао је да је наша селекција у прва три кола играла са много успона и падова.

"Ситуација је таква да, уколико желимо да се пласирамо на завршни турнир, морамо да освојимо што више бодова из наредна два гостовања. Крајње је време да се консолидујемо и пружимо максимум", рекао је Станковић на конференцији за новинаре у хотелу "М".

Одбојкаш Србије Милош Никић рекао је да нашу репрезентацију очекују две битне утакмице када је у питању пласман на завршни турнир Светске лиге у Пољској.

"Треба максимално озбиљно да приступимо мечу и да покажемо оно што нас је красило свих ових година", рекао је Никић.

Одбојкаши Србије сутра путују за Финску, где ће овог викенда одиграти утакмице четвртог викенда "Б" групе Светске лиге са репрезентацијом Фнске.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара