Читај ми!

Морамо да смањимо осцилације

" Морамо да смањимо осцилације у игри уочи прве утакмице трећег кола Светске лиге против селекције Португалије", рекао селектор одбојкашке репрезентације Србије Игор Колаковић.

"Имали смо екстремно добре и лоше фазе и доста осцилација у досадашњим утакмицама. Мораћемо да уравнотежимо квалитет игре и резултата у преосталих осам мечева, колико је остало до краја интерконтиненталне рунде такмичења", рекао је Колаковић.

Он је додао да ће уместо повређеног Милоша Терзића, који ће због лакше повреде листа ноге одмарати неколико дана, у тиму Србије бити Урош Ковачевић.

"Прва два кола показала су изједначеност екипа у групи Ц. Сигуран сам да одбојкаши Португалије долазе са истом амбицијом као селекција Финске", рекао је селектор наше репрезентације.

Капитен Бојан Јанић рекао је да би Португалци могли да припрете јер су у успону форме, као и да имају неколико одличних играча, међу којима је и капитен Жоао Жосе.

"Најбитније је да се сконцентришемо на нашу половину терена и на сопствене могућности. Мислим да нам пожртвовање неће фалити и да ћемо уз максимално залагање успети да оправдамо улогу фаворита, као и да покажемо да су претходна лоша издања била случајност", рекао је Јанић.

Капитен гостију Жоао Жосе нагласио је да су тимови у групи Ц изједначени, као и да очекује добро издање његових саиграча овог викенда.

"Играмо против најбољег тима у групи, очекујем да поновимо игре из претходних утакмице и надам се да нас очекују два добра меча", рекао је Жосе.

Прва утакмица трећег викенда Светске лиге између Србије и Португалије игра се петак од 20 часова у дворани "Пионир", док је наредни дуел у суботу, 11. јуна, у великој сали новосадског "Спенса".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара