Читај ми!

Колаковић тражи победе

Светска лига, други викенд. Наши одбојкаши дочекују Финце у Пиониру. Србија мора да оправда улогу фаворита и тријумфује у овим мечевима. Императив победе "подгрева" селектор Игор Колаковић, који очекује победе. Србија и Финска играће петак и у суботу од 20.00 часпва мечеве Групе Ц Светске лиге. Директан пренос је на другом програму РТС-а након завршетка меча полуфинала Евролиге у ватерполу Партизан - Младост.

У Аргентини је остварен половичан учинак, победа и пораз. Предстоје мечеви против Финске, која је првог викенда поражена од Португалије у оба меча. Србија је фаворит, али то мора да се докаже на терену. Из пораза су извучене поуке, тако да у нашем табору очекују обе победе. То је уједно и позивница за навијаче да се окупе у што већем броју и подрже наше одбојкаше у хали Пионир.

"Очекивања су нам као и пред дуеле са Аргентином. Тешко је у два дана победити два пута Финску, Распектујемо противника и њиховог тренера Данијела Кастеланија, али надамо се најбољем", рекао је Колаковић на конференцији за новинаре.

Он је додао да се нада да ће бити добра атмосфера у "Пиониру" и да ће екипа одиграти боље него против Аргентине. Првог викенда Светске лиге Србија је у Аргентини прву утакмицу добила са 3:0, а другу изгубила са 0:3.

Одбојкаш Србије Бојан Јанић истакао је да је у првим мечевима било "добрих и не толико добрих ствари". "Немамо пуно времена за припреме за Финску. Добро се познајемо и знамо да морамо да се потрудимо да нам се не понове грешке из гругог меча у Аргентини", рекао је Јанић.

Према његовим речима, неће бити лако доћи до победе у утакмици са Финском. "Мислим да смо фаворити, само то треба да оправдамо. Позвао бих људе који воле одбојку да дођу у 'Пионир' и да нам помогну", рекао је Јанић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара