Читај ми!

Пораз одбојкаша

После победе у првом мечу Групе Ц над Аргентином, наши одбојкаши у другом мечу са истим ривалом поражени са 3:0. Србија није поновила игру из првог меча. Наредног викенда, Србија се састаје са селекцијом Финске у Београду.

Одличном игром и, пре свега, фантастичним блоком, наши одбојкаши су славили у првом мечу. У другом мечу ништа им није полазило за руком. Аргентици користе стегнутост нашег тима и на крају заслужено славе.

Сервис никако није ишао нашим одбојкашима. Много грешака улило је додатну несигурност, чак су и тактички сервиси неретко завршавали у мрежи. Аргентици су одличним сервисима успели да поремете наш пријем.

Аргентинци одлично започињу меч. Диктирају темпо и повећавају предност. У првом сету највећа предност износила је и 6 поена. Наши у неколико наврата успевају да се приближе, али им домаћини не дозвољавају да стигну до изједначења. У финишу сета противник има предност од 21:19, уследила је серија Гаучоса - 24:20, а потом и 25:21.

Други сет донео је најбољу игру наше селекције. Иако су Аргентинци имали 8:5 на првом техничком тајм-ауту, Србија успева да до другог тајм-аута изједначи на 14:14. Ипак, противник има предност од 16:14 на паузи. Наши настављају да сустижу резултат, поново успевамо да изједначимо, 21:21. У финишу сета, Аргентинци имају више концентрације и решавају сет у своју корист, 26:24.

Противник наставља добру игру и у трећем сету. Ношени фанатичним навијањем, Гаучоси поново диктирају темпо. Наши све више греше и дозвољавају противнику да одржава предност од три поена. У завршницу Аргентинци улазе са 22:18. Рутински приводе сет крају за коначних 25:20.

Наредног викенда у Београду гостује селекција Финске, која је претрпела оба пораза против Португала. Мечеви се играју у петак и суботу, у Хали "Пионир", од 20 часова.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара