Читај ми!

Нова победа јуниорки

Женска јуниорска одбојкашка репрезентација Србије савладала је у Зрењанину селекцију Грчке са 3:0 (25:21, 25:12, 25:3), у другом колу А квалификационог турнира за учешће на првенству света.

Јуниорке Србије у среду су победиле вршњакиње из Португалије такође са 3:0, а сутра су слободне.

Јуниорке Србије су савладале Грчку максималним резултатом, у мечу у коме је почетак припао Гркињама. Неизвесност у првом сету је трајала до финиша када је Србија од 20:21, серијом од 5:0 повела са 1:0 у сетовима. Можда кључни тренутак за игру Грчке, десио се у другом сету први вођству Србије 8:6. Тада је Панајота Диоти, примач Грчке незгодно доскочила и повредила зглоб. Од тог тренутка на терену је постојао само један тим. Изабранице Ратка Павличевића су Гркињама у другом сету препустиле 12, а у трећем само три поена.

Наредну утакмицу изабранице селектора Ратка Павличевића играју у суботу против селекције Црне Горе.

У првом мечу другог кола Пољска је раније данас победила Португалију са 3:0 (25:17, 25:19, 25:16), а слободна је била Црна Гора.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 30. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије