Партизан надиграо Војводину

Партизан води са 1:0. У првој утакмици финала плеј-офа одбојкаши Партизана савладали су Војводину са 3:1. Финална серија игра се до три победе. Други меч игра се такође у Београду, у понедељак 25. априла.

Црно-бели су дозволили Војводини да освоји само један сет. Домаћин је диктирао темпо током целог меча и на крају заслужено славио. Новосађани нису имали прилике да озбиљније запрете и покушају да направе "брејк" у Београду. Следи још један београдски меч, а потом се екипе селе у Нови Сад, где су планиране још две утакмице, ако буде било потребе за четвртим мечом. Евентуална мајсторица играла би се у Београду.

Партизан је одлично почео меч. Сигурном игром лако су освојили сет са 25:17. У другом сету Војводина је имала више концентрације у финишу. Иако је Партизан први стигао до сет лопте, Новосађани ипак успевају да направе преокрет и реше овај период игре у своју корист 26:24.

То као да је разљутило црно-беле. Заиграли су знатно озбиљније. Одличном игром брзо су сломили отпор гостију и убедљиво решили сет у своју корист - 25:15

Четврти сет црно-бели су почели као и претходни. Брзо су стигли до предности. Међутим, Новосађани појачавају и успевају да ухвате прикључак и држе Партизан на поен-два предности. Партизан стиже до предности од три поена,17:14, међутим, гости се не предају и изједначују.

Црно-бели поново успевају да направе серију и стекну предност - 23:20, а потом освајају и три меч лопте - 24:21, користе прву, 25:21.

Наредни меч игра се у понедељак у Београду.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара