Партизан славио у дербију

Сигурна победа црно-белих над вечитим ривалом. У првој утакмици 10. кола Суперлиге Србије одбојкаши Партизана савладали су у Београду градског ривала Црвену звезду са 3:0 (26:21, 25:20, 25:18).

Партизан је лако и убедљиво, за свега 68 минута, убедљиво савладао градског ривала. Црно-бели су доминирали у свим елементима игре, сјајно играјући на мрежи и у пољу. Црвена звезда против расположених одбојкаша Партизана није успела да пружи ни делић очекиваног, па је заслужено поражена максималним резултатом.

У екипи црвено-белих мало шта је функционисало, док је Партизан у свим деловима приказао веома сигурну и концентрисану игру, у којој су уживали љубитељи одбојке у Шумицама.

"Блок и одбрана Црвене звезде су вечерас били слаби. Одбојкаши Партизана су нас заслужено надиграли и могу само да им честитам на приказаној игри", изјавио је тренер Црвене звезде Жељко Булатовић.

Његов колега на клупи Партизана Милан Жарковић је оценио да су у првом сету црно-бели одиграли најбоље у овој сезони.

"Црвена звезда је после наше сјајне игре у првом сету у наставку била непрецизна. Ми смо цео меч одиграли веома концентрисано, па смо заслужено и даље на челној позицији државног првенства", рекао је Жарковић.

Пред око 350 гледалаца у дворани у Шумицама, судили су Дејан Јовановић и Предраг Балантић из Београда.

Црвена звезда: Стефановић 1, Перић 5, Пајић, Бојовић 6, Копривица, Милутиновић 3, Јаковљевић 9, Митић, Терзић 9, И. Петровић, Петковић 12, Вујић.

Партизан: Минић, Пешут 5, Самарџић, Стевић 11, Турањанин 5, Мијаиловић 12, Кисић 2, Жарковић, Атанасијевић 20, Илић, Булатовић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара