Шест српских екипа у три Купа ЦЕВ

Шест екипа из Србије играће наредна два дана мечеве у три Купа Европске одбојкашке конфедерације (ЦЕВ), најавио је Одбојкашки савез Србије.

Прве ће на терен одбојкашице Динама из Панчева, које ће вечерас од 18.00, у дворани "Стрелиште" играти реванш меч другог кола Купа изазивача против Аполон Лимасола са Кипра.

У првој утакмици, Кипранке су славиле са 3:2 и Панчевкама је за пролаз у шеснаестину финала неопходна победа у регуларном току, а затим и у "златном сету".

Одбојкаши Радничког из Крагујевца ће у Лиги шампиона, у среду, од 19.30, дочекати Каи Теруел из Шпаније, у оквиру четвртог кола Б групе.

У Купу ЦЕВ, одбојкашице ТЕНТ-а из Обреновца гостоваће у Турској. Реванш меч шеснаестине финала против Бешикташа биће одигран у Истанбулу, у среду, од 18.00. У првој утакмици одиграној у Обреновцу, ТЕНТ је савладао Бешикташ са 3:0.

Одбојкаши Војводине, у другој утакмици шеснаестине финала Купа изазивача, гостоваће у Чешкој, а меч против Либереца игра се у среду, од 18.00.

У Лиги шампиона одбојкашице Црвене звезде ће, у четвртак, 16. децембра, од 18.00, играти против Пољске Факро Мушине, у Мушини, у оквиру четвртог кола А групе.

Одбојкашице Визуре из Београда одиграће у Аустрији реванш утакмицу шеснаестине финала Купа ЦЕВ, у којој се, у четвртак, од 20.15, у Швехату, састају са истоименом екипом. У првој утакмици одиграној у Београду, Швехат победио је Визуру са 3:0.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво