Солидан жреб за Србију

Србија против Немачке, Украјине и Француске. Наредне године одржава се Европско првенство за одбојкашице. Домаћини првенства су Србија и Италија. У Вили Реал у Монци одржан је жреб. Европско првенство, 27. по реду, одржаће се од 23. септембра до 2. октобра 2011 у Београду, Зрењанину, Монци и Бусто-Арсицију.

Делегацију Одбојкашког Савеза Србије на жребању предводио је председник, Александар Боричић, а остали чланови били су: Слободан Милошевић, генерални секретар ОСС, Снежана Мишић, административни директор ОСС, и Драгутин Ћук, технички директор ОСС.

С обзиром ха то да су коорганизатори шампионата, по правилима ЦЕВ-а, имали могућност избора по једне селекције која ће бити носилац групе, Пољска је сврстана у Ц групу, у Зрењанин (по избору Србије), а Русија у Д групу у Бусто Арсицио (по избору Италије.).

Састави група на ЕП у 2011. године:
Група А: Србија, Немачка, Украјина, Француска.
Група Б: Италија, Турска, Азербејџан, Хрватска.
Група Ц: Пољска, Румунија, Чешка, Израел.
Група Д: Русија, Холандија, Шпанија, Бугарска.

Европско првенства за одбојкашице у Србији и Италији играће се следеће године од 23. септембра до 2. октобра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво