Раднички изгубио од Кунеа

Одбојкаши Радничког из Крагујевца изгубили су у Кунеу од истоимене италијанске екипе са 0:3 у сетовима (21:25, 20:25, 12:25), у утакмици другог кола Групе Б у Лиги шампиона.

То је други пораз српског тима у Лиги шампиона, а Кунеу, за који игра капитен репрезентације Србије Никола Грбић, друга победа.

У првој утакмици у Групи Б, Нолико Мазеик је у Белгији победио Каи Теруел са 3:1 у сетовима (25:17, 25:15, 24:26 и 25:20) и остварио другу победу.

Раднички ће у трећем колу, 8. децембра од 18 сати, играти против шпанске екипе Каи Теруел.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије