Србија у групи са Ираном, САД и Јапаном

Мушка кадетска репрезентација Србије играће у Б групи првенства света, које ће бити одржано у Италији, са Ираном, актуелним шампионом света САД и Јапаном, одлучено је жребом одржаним у Понцано Венету.

Утакмице на кадетском првенству света биће игране у Басану дел Грапа и Језолу од 28. августа до 6. септембра.

Репрезентација Србије ће у првом колу 28. августа у Језолу играти против Јапана. Дан касније састаће се са САД, а у последњем колу Б групе играће 30. августа против Ирана.

У А групи ће играти Италија, Тунис, Порторико и Египат, у Ц групи Аргентина, Француска, Шпанија и Алжир и у Д групи Бразил, Русија, Пољска и Индија.

По две првопласиране екипе из сваке групе наставиће такмичење у четвртфиналним групама, док ће трећепласиране и четвртопласиране репрезентација играти за пласман од деветог до 16. места.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво