Читај ми!

Одбојкашице Јединства у финалу Суперлиге, Железничар изборио мајсторицу против Тента

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове савладале су Црвену звезду 2:0 у полуфиналној серији и пласирале су се у финале Суперлиге. Железничар је победио екипу Тента 3:0, по сетовима 25:15, 25:22, 25:20 у другом полуфиналном мечу плје-офа Суперлиге Србије.

Железничар је победом над Тентом обезбедио нерешен резултат у серији 1:1 и играће трећи и одлучујући меч у полуфиналу Суперлиге Србије, након кога ће бити познат и други учесник финала.

Тент је добио први сусрет полуфиналне серије максималним резултатом, Железничар је узвратио на сличан начин.

Најефикаснија у тиму Железничара била је Вања Ивановић са 14 поена, а следиле су је Љубица Милојевић са 12 и Малина Терел са 11 поена. У пораженој екипи истакле су се Мина Мијатовић са 17 и Ана Малешевић са осам поена.

У другој утакмици вечери одбојкашице Јединства из Старе Пазове победиле су Звезду и успеле су да се пласирају у финале Суперлиге Србије, после другог тријумфа у полуфиналној серији. Као и у претходном мечу и сада је резултат био 3:1, по сетовима 25:21, 25:17, 16:25, 25:17.

У редовима Јединста најзапаженије биле су Бранка Тица са 21 и Миња Осмајић са 17 поена. Малгожата Јасек је постигла 17 поена за Звезду.

Титулу првака државе бране одбојкашице Јединства и покушаће да освоје трећи трофеј у сезони, будући да су претходно биле најбоље у Суперкупу и Купу Србије.

понедељак, 29. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво