Подрашчанин: Имамо велики мотив и жељу да се пласирамо на Олимпијске игре

Одбојкашки репрезентативац Србије Марко Подрашчанин изјавио је да он и његови саиграчи имају велики мотив да се пласирају на Олимпијске игре које ће наредне године бити одржане у Паризу.

Одбојкаши Србије налазе се у Токију где играју на квалификационом турниру за пласман на Олимпијске игре 2024. Србија је у првом колу поражена од Турске са 3:1, а потом је савладала Тунис са 3:0.

Одбојкаши Србије искористили су слободан дан за тренинг у теретани у Шибуји, делу Токија који се налази у непосредној близини дворане Јојоги где се играју утакмице.

"Вежбали смо у теретани да се вратимо физички на путеве старе славе после неочекиваног пораза од Турске. Одиграли смо јако добро утакмицу против Туниса. Освојили смо три важна бода, не само због овог турнира него и због пласмана на ранг-листи. Очекују нас изузетно важни мечеви против Египта и Финске. Очекујем две победе зато што смо дошли овамо да изборимо директан пласман на Олимпијске игре у Паризу", рекао је Подрашчанин.

Прво место на табели Групе Б квалификација деле Словенија и САД са по шест освојених бодова.

"Велики улог је у питању, Олимпијске игре су сваке четири године. Ми 12 година нисмо били на ОИ. Имамо велику жељу и мотив да изборимо пласман на Игре у Паризу. Очекују нас веома важне утакмице против Египта и Финске. Желимо да са што више победа и самопоуздања уђемо у последња три кола против изузетно јаких противника", додао је Подрашчанин.

Меч између Србије и Египта биће одигран 3. октобра по средњоевропском времену. Пласман на Олимпијске игре у Паризу 2024. године избориће две најбоље репрезентације из групе.

недеља, 28. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво