Читај ми!

Одбојкаши Србије одрадили тренинг у теретани уочи квалификационих мечева за Олимпијске игре

Одбојкаши Србије тренирали су у теретани дворане Метрополитнен у Токију у оквиру припрема за утакмице Б Групе квалификација за Олимпијске игре 2024. године.

Српски одбојкаши су одрадили два тренинга уочи почетка квалификационог турнира у Јапану. Репрезентативац Србије Павле Перић изјавио је да екипа постепено диже форму.

"Претходна два дана смо радили у сали и одрадили смо добро те тренинге. Надамо се да најбоље следи од прве утакмице са Турском. Кренуле су припреме, али идемо корак по корак размишљамо тренутно само о Турској. Знамо их, играли смо пријатељске утакмице овог лета. Свесни смо ко игра тамо, колико могу, да су озбиљна репрезентација", констатовао је Перић.

Србија ће у дворани Јојоги, у првом колу, 30. септембра, играти против Турске од 6.00 по нашем времену. Потом у другом колу, у недељу, 1. октобра одбојкаши Србије играју против Туниса од 6.00, а у трећем колу, 3. октобра против Египта од 6.00.

У четвртом колу, 4. октобра, српски одбојкаши ће играти против Финске од 6.00, а у петом колу, у петак, 6. октобра против Јапана од 12.25.

Одбојкаши Србије ће у шестом колу, у суботу, 7. октобра играти против САД од 9.00, а у последњој рунди, 8. октобра против Словеније од 9.00 часова.

недеља, 28. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво