Читај ми!

Јована Стевановић: Одиграле смо изванредну утакмицу, Канађанке нису имале шансе

Одбојкашица Србије Јована Стевановић изјавила да је задовољна победом над Канадом у трећем колу квалификација за Олимпијске игре у Паризу. И Бјанка Буша је констатовала да тим игра све боље и истакла да се већ концентришу на наредни меч са селекцијом Чешке.

Србија је јутрос у Нингбоу савладала Канаду 3:0 (25:19, 25:17, 25:21) у трећем колу групе А квалификација за Олимпијске игре, а Стевановићева је укратко прокоментарисала ток меча.

"Канада је заиста једна одлична репрезентација, која из године у годину напредује. Има искусне играче као што је Алекса Греј... Ми смо одиграле изванредну утакмицу од првог до последњег поена. У трећем сету је било падова концентрације, мало нервозе... Није радила видео провера, било је свачега. На крају је најбитније да смо победиле. Одлично смо сервирале, браниле се, нису имале шансе против нас", изјавила је Стевановићева, пренео је Одбојкашки савез Србије.

Србија ће у среду играти против Чешке од 10 часова по централноевропском времену.

"Нема опуштања, јер су Чехиње заиста показале квалитет. И против њих на ЕП смо имале малих проблема. Одлично се бране, нападају, екипа су која не одустаје. Треба да се спремимо", закључила је Стевановићева.

Српска одбојкашица Бјанка Буша изјавила је да је све функционисало у њеном тиму.

"Важна победа за нас, драго ми је да смо добиле Канађанке максималним резултатом, пошто смо играле у незгодном теремину. Успеле смо да пореметимо њихов пријем. То нам је олакшало да се бранимо. Данас је све функционисало. Чешка је незгодна екипа, али верујемо у нашу победу. Морамо да из меча у меч играмо све боље, јер ћемо до краја квалификација играти са јачим екипама", закључила је Буша.

Србија се налази на првом месту на табели са девет бодова.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се