Поштаркама Куп Србије

Одбојкашице Поштара одбраниле су трофеј Купа Србије пошто су у Обреновцу, у финалној утакмици завршног турнира, савладале екипу Црвене звезде са 3:0 (25:16, 25:21, 25:17).

Лакше него што је било ко могао да претпостави, после само три одиграна сета, Поштар 064 је савладао Црвену звезду и освојио пети узастопни пехар у Купу Србије. За разлику од полуфиналних мечева, када су црвено - беле оставиле много бољи утисак, у финалу бриљирале су изабранице Дарка Закоча, док се Црвена звезда није могла препознати. Пре почетка меча, Стеван Жунић, дирецтор ОК ТЕНТ И Драгољуб Златановић, члан Управног одбора ОК ТЕНТ, предали су играчицама обе екипе цвеће поводом 08. марта, Дана жена.

Капитену актуелног државног првака Јасни Мајсторовић пехар националног купа је уручио генерални секретар ОСС лободан Милошевић.

У полуфиналу Поштар је победио суботички Спартак Азотару са 3:1, а Црвена звезда обреновачки ТЕНТ са 3:1.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара