Звиждуци Михајловићу или химни у Пазару?

После скандала на утакмици полуфинала Купа Србије у одбојци када су навијачи Новог Пазара, на мечу против Црвене звезде звиждали химни Србије, огласио се и председник одбојкашког клуба Исмаил Дупљак. Он је навео да публика није звиждала химни већ селектору фудбалске репрезентације Синиши Михајловићу, који је одстранио Адема Љајића из репрезентације.

Председник одбојкашког клуба Нови Пазар Исмаил Дупљак рекао је данас да навијачи те екипе на мечу са Црвеном звездом нису звиждали државној химни Србије већ селектору фудбалске репрезентације Синиши Михајловићу.

"У хали Пендик се није звиждало химни републике Србије, већ је то једноставно био одговор Синиши Михајловићу. Наши навијачи су чак након интонирања скандирали име Адема Љајића и давали пуну подршку нашем клубу. Користим прилику да се захвалим и навијачима, који су све време навијали изузетно фер и коректно, бодрили су наше играче", казао је Дупљак регионалној телевизији.

Он је своју тврдњу поткрепио тиме што након тога није било нереда у хали.

Уочи почетка данашње полуфиналне утакмице Купа Србије измедју Новог Пазара и Црвене звезде (0:3), домахи навијачи, чланови групе "Торцида", звиждали су за време интонирања државне химне "Боже правде" и скандирали име фудбалера Фиорентине Адема Љајића.

Селектор Синиша Михајловић одстранио је Љајића из државног тима у мају прошле године након што уочи пријатељског меча са Шпанијом није певао химну, упркос потписаном кодексу понашања, који налаже да је певање химне обавезно.

Број коментара 72

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 14. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије